Sonnetje's wereld
belevenissen en gedachtenspinsels

Wat doe je op een vrije woensdag?

Nou, Sonnetje spreekt dan leuke dingen af met vriendinnetje P! Zo hadden ze vanmorgen bij het stemlokaal afgesproken om daarna na ’n bakkie nespresso samen in de auto te stappen en een bezoekje te brengen aan de bekende Loods in Zaandinges. Sonnetje had namelijk nog steeds fijne kadobonnen voor dit warenhuis.

P heeft enkele boodschappentassen gescoord, Sonnetje wat vrolijke bloempotten voor buiten (lentegevoel!) en…. een geweldig retro Gispen (alike?) bureautje! De bedoeling is dat haar stoere iMac dan van de eettafel verhuist naar de nieuwe aankoop. Enig meetwerk leverde overigens de conclusie op dattie net niet in het vervoermiddel paste, en dus wordt ie volgende week geleverd.

Btw: deze afbeelding geeft de stijl weer; ’t is niet helemaal het juiste bureau, maar die afbeelding kon Sonnetje niet vinden op het net. En ze heeft in de winkel geen foto gemaakt van de nieuwe aankoop.

Terug in het Haarlemse was het tijd voor een lunch (bij Pieck, altijd leuk & lekker) en nog wat geshop in de stad. Heerlijk, zo’n zonnige en gezellige vrije woensdag. Enig minpuntje is dat deze week de vrijdag ineens een werkdag is…

Geen reacties to “Wat doe je op een vrije woensdag?”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: