Sonnetje's wereld
belevenissen en gedachtenspinsels

Toch door de knieen…

Sonnetje had zich voorgenomen om voorlopig geen boekhandel meer binnen te lopen. Redenen: de stapel nog te lezen, in combinatie met een boekenkast die nog geen 3 jaar na de verhuizing alweer uitpuilt. Maar ja, vandaag ging Sonnetje een keer op tijd van ’t werk. Maar het sneeuwde en was koud,  buiten wachten op de bus vond ze niets. En dus eh… liep ze de AKO binnen. Daar viel haar oog op een nieuw boek van Sophie van der Stap. En die kende Sonnetje nog van “Het meisje met negen pruiken” en “Een blauwe vlinder zegt gedag”. Twee boeken die indruk hebben gemaakt. Sonnetje is nu dus in het bezit van een exemplaar van “En wat als dit liefde is”, waarmee ze NU lekker op de bank duikt!

Geen reacties to “Toch door de knieen…”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: