Sonnetje's wereld
belevenissen en gedachtenspinsels

Leuke vrijdagavond!

Gisteravond ging Sonnetje weer eens met P. naar de Filmschuur. Alwaar momenteel een aantal grote films draaien die je wellicht eerder in de ‘commerciele’ bios zou verwachten. Het was aan de drukte te merken, maar de dames hadden gelukkig vooraf kaartjes geregeld.

Je wilt natuurlijk weten voor welke film Sonnetje & P hadden gekozen. Dat was the King’s Speech. Verhaaltechnisch misschien niet hoogstaand, maar casting en acteerwerk waren geweldig. En dus: aanrader!

Omdat de film al om 19 uur begon hadden de dames na afloop alle tijd van de wereld om de nieuwe catering te testen. Die nog wel wordt verzorgd door een studiegenoot van P. En de conclusie is: wauw! Je kunt nu zowaar zonder gekke zwaaiacties etc zomaar een wijntje bestellen aan de bar! Dat dan ook nog es best drinkbaar is. Vooruitgang! Rond 1 uur was het dan ook de hoogste tijd om af te taaien…

Geen reacties to “Leuke vrijdagavond!”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: