Sonnetje's wereld
belevenissen en gedachtenspinsels

Nog 3…

Time flies….. ’t is alweer zaterdag. Over 3 dagen zitten Sonnetje & Vriendinnetje M. in Reykjavik. Inmiddels heeft Sonnetje de laatste inkopen ook gedaan: een winddichte warme muts, en een vervanger voor haar bejaarde Lafumarugzak. Die Lafuma heeft het jarenlang redelijk zwaar gehad als sport-, werk- en boodschappentas en als wandel- en reisgenoot en vertoont gaten in de bodem en nog wat andere kwalen. De vervanger die is aangeschaft is een North Face, die qua indeling erg fijn lijkt. Vandaag issie als boodschappentas in elk geval al geslaagd 😉 Nu nog de test als reisgenoot!

Omdat het weekend is, de vakantievoorbereidingen nagenoeg zijn gedaan en er nog genoeg leuks te doen is, gaat Sonnetje vanavond met P naar de Filmschuur. Daar draait “Norwegian Wood”. Het boek van Murakami heeft jaren geleden diepe indruk gemaakt op Sonnetje, en dus is ze erg benieuwd naar de filmversie ervan.

Geen reacties to “Nog 3…”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: