Sonnetje's wereld
belevenissen en gedachtenspinsels

Einde van ’t jaar; opruimwoede?

2010 is alweer bijna voorbij. ’t Lijkt wel of Sonnetje nog net voor 2011 van start gaat flink wil opruimen. Vanmorgen heeft ze haar trouwe vierwieler lief toegesproken en daarna geprobeerd

  • of de portieren alweer open wilden
  • en of de motor nog zou aanslaan

Antwoord op beide luidde: JA! Wauw! Wat issie ook goed he, dat trouwe ding! Meteen maar volgegooid met oud papier en lege flessen, via de benzine pomp (na z’n laatste toch van het eiland terug naar huis heeft ie niets meer te slurpen gekregen *bloos*) naar de supermarkt en weg met die troep! Voldoening! Ruimte in de gang. Nu nog even de kapstok legen, es kijken wat er eigenlijk nog gedragen wordt en de rest maar es doneren aan eh…. vast wel een goed doel.

Ook boven is al even flink geruimd. Nu moet alleen de huiskamer nog. En eigenlijk is dat de grootste uitdaging. Stapels boeken, kranten, tijdschriften, post… Zucht. Toch uitstelgedrag. Eerst maar even lekker de stad in, theetje doen met I en eindelijk de kerstkadootjes die niet met kerst onder de boom op de zandhoop beland zijn maar afleveren bij de TNT. Toch weer een beetje meer ruimte in de huiskamer!

Eén reactie to “Einde van ’t jaar; opruimwoede?”

  1. Ben trots op je. 😉


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: