Sonnetje's wereld
belevenissen en gedachtenspinsels

Anders dan anders…

Sonnetjes kerst is dit jaar erg anders dan anders. Buiten dat ze niet naar de zandhoop ging omdat haar trouwe auto onder een dikke laag sneeuw & ijs verstopt staat en de portieren niet meer open willen, loopt het verder ook anders dan gepland.

Voor eerste kerstdag stond er een broodje-dippen-in-kaasfondue bij F&P op het program. Bedroevend feit: P werd ziek, en Sonnetje bleef thuis. Voor vandaag, 2e kerstdag, staat een etentje bij vriendinnetje L op ’t program. Maar… ook daar is een streep doorgehaald, want sinds vannacht is Sonnetje onafscheidelijk van de kleenex. Niesbuien, loopneus etc. Wat een feest… Zo wil Sonnetje niet elders aan de dis plaatsnemen!

Wat het kerstweekend dan wel is geworden? Lui in joggingbroek thuis lummelen, puzzelen (een heel moeilijke Was Gij die ze onlangs van E kreeg), sudoku-tjes maken, film kijken, boek lezen, veel thee drinken, koekjes eten en meer van die dingen. Eigenlijk ook best prima!

O ja, ze heeft zojuist een nog niet geheel geslaagde poging ondernomen om haar boekenlijst elders op dit blog weer eens bij te werken. Maar de laatste keer was zoooo vreselijk lang geleden, dat ze eigenlijk niet meer weet wat ze sindsdien allemaal heeft verslonden… 😦

Geen reacties to “Anders dan anders…”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: