Sonnetje's wereld
belevenissen en gedachtenspinsels

En het wordt… kerst in Haarlem!

Sonnetje heeft geprobeerd haar auto uit te graven, maar da’s geen succes geworden. De portieren zitten super dichtgevroren. Of ie start weet ze dus niet eens, maar ze heeft onmiddellijk besloten om gewoon lekker thuis te blijven.

Morgen gaat ze een broodje dippen in de kaasfondue bij vriendinnetje P, en voor de rest gaat ze vooral lekker thuis op de bank onder de boom hangen, met boek, thee, wijn, hapjes etc. Lekker relaxen! Da’s nog es een andere kerst.

4 Reacties to “En het wordt… kerst in Haarlem!”

  1. Het is ook maar gewoon weekend hoor. 😉

  2. Helemaal waar @Branwen! Maar toch zijn er mensen die teleurgesteld zijn. Sonnetje zelf maar een klein ietsiepietsie beetje. Ze zou er tot woensdag blijven. Leuk maar lekker thuis is ook prima. Kerstprogramma zit evengoed alweer volgeboekt -> morgen kaasfondue bij P, zondag bij ander vriendinnetje happen. Hmmmmmm…. lekker!

  3. Enige teleurstelling was te verwachten. Dit is nu de tweede keer in korte tijd dat je moeders snert je door de neus geboord word. Dit moet je niet al te letterlijk nemen, dat zou de verkeerde manier van consumeren zijn.

  4. Heerlijk, geniet ervan!
    PS hoera, nog iemand die over zichzelf schrijft in de derde persoon! Dat zie je niet veel!!


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: