Sonnetje's wereld
belevenissen en gedachtenspinsels

Een heel weekend thuis!

Na (te)veel weekenden achter elkaar de hort op te zijn geweest, is Sonnetje zowaar weer eens een heel weekend thuis. Een heel weekend, dat is 3 dagen in Sonnetje’s wereld. Wauw, lekker hoor!

Van de twee afspraken die er stonden in deze drie dagen, is er nog 1 over. Gisteren zou ze gezellig brunchen met vriendinnetje T., bij Muse-a-Muse in Hoofddorp. Maar T. belde helaas dat ze het beroemde buikgriepvirus had ontmoet. Sneu! Hopelijk krabbelt ze snel weer op. Maar aangezien Sonnetje ineens een hele lege dag voor zich had, is ze lekker de stad in gegaan. Wat kleine boodschapjes gedaan, een leuke dvd gekocht (Alice in Wonderland met onze Johnny!) en weer eens…. een ‘Was Gij’ puzzel! Dit keer overigens wel een heeeeeel erg moeilijke heeft ze al ontdekt, want het plaatje op het deksel is het beeld uit het verleden. Zelf moet ze nu de toekomst puzzelen… oeps! Hier zijn meer dagen voor nodig dan ze weekend heeft! Maar gelukkig staat de winter voor de deur, en die heeft vast genoeg knusse avonden om het plaatje af te maken.

De andere afspraak die er staat is een portafspraak met C&M, voor hedenavond. Inmiddels is de afspraak uitgebreid met een kaasfondue-avond, die bij Sonnetje thuis plaatsvindt, maar wordt voorbereid door de gasten. Sonnetje hoeft vanavond slechts haar puzzel op te ruimen en de tafel te dekken. Da’s toch wel heul superdeluxe hoor!

Nu gaat ze nog even naar wat puzzelstukjes starten, want die ene…. ja, die daar…. moet die niet net in dat hoekje???

2 Reacties to “Een heel weekend thuis!”

  1. Die brug moeten we toch maar eens (stiekum) bestellen. Port, kaas, C&M; ik wil ooohook.
    Veel plezier vanavond, maar dat komt wel goed!

  2. @Vriendinnetje M: Was erg gezellig vanavond! En zolang er geen brug ligt (zou wel heul handig zijn!) mag je ook gewoon komen logeren hoor. Doen we ook hapjes met C&M, en port is er altijd!


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: