Sonnetje's wereld
belevenissen en gedachtenspinsels

Hup, opschieten!

Sonnetje holt vanmorgen in hoog tempo! Ze is al naar de kapper geweest, heeft een shopronde inclusief 5 december-kadootjes gedaan, haar tas ingepakt, het huis gefatsoeneerd (voor zover mogelijk) en heeft nu dringend behoefte aan voedsel. Nog 3 kwartier, dan holt ze weer verder. Met bagage naar de auto, via het station om vriendinnetje MvZ op te halen en dan door naar Harns. Om daar op de boot naar de zandhoop te stappen.

Uitwaaien, hopelijk uitrusten en natuurlijk morgen borrelen. Want… het oerdegelijksuperfanatieke (ahum) damesvolleybalteam Schotse4 bestaat 20 jaar! Goh, dat we/ze dat gehaald hebben zeg…. Sonnetje ziet de bende nog voor zich. Roze shirtjes van genoemde kroeg, knielange broeken met een groen vlak, een roze/wit vlak, iets met blauw, iets met paars etc. Toen in elk geval nogal shocking zo in de eilander competitie πŸ™‚

Schylge, here we come! Zet de Jutter maar koud, helpt meteen tegen de algehele malaise…

2 Reacties to “Hup, opschieten!”

  1. Veel plezier.

  2. @Branwen Is gelukt! πŸ˜€


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: