Sonnetje's wereld
belevenissen en gedachtenspinsels

Nog 2 concerten verder…

De afgelopen tijd was het ‘wat druk’. Dat hebben jullie wellicht gemerkt, door het feit dat Sonnetje hier alweer een tijdje niets gemeld heeft. But she’s back! Na een heeeeeerlijk weekend met (bijna) niets doen, is ze weer bijgetankt, en doet ze nu een kort verslag van de afgelopen weken.

Zoals jullie waarschijnlijk wel weten begon de Kinderboekenweek op woensdag 6 oktober. Voor Sonnetje betekende dat werken op koopavond, en op zaterdag. Maar die zaterdag… was ze ook nog jarig! Dubbel feest! Na een lange en drukke  dag in de winkel was het ’s avonds feest in Studio, samen met vriendinnetje P. Want ook die bereikte in hetzelfde weekend dezelfde respectabele leeftijd. Reden genoeg dus voor een flinke borrel! Beide meisjes hebben genoten van het samenzijn met vriendjes & vriendinnetjes, en van de enorme absurde verwennerijen… Sonnetje is er dagenlang stil van geweest.

Verder was er nog iets van het werk, wat veel tijd en energie kostte, en waar Sonnetje helaas weinig energie aan op deed… Gelukkig hebben de 300 gasten niet gemerkt dat de organisatie last minute bij wat communicatiedames was beland, omdat de oorspronkelijke organisatie was omgevallen…

Gelukkig bestond de overige drukte wel uit leuke dingen; Afgelopen week ging Sonnetje ook nog naar twee concerten. Het eerste was met vriendinnetje P. en haar F. (alweer) naar Sivert Hoyem. Dit keer in Tivoli de Helling. En het was zoooooo moooooooi…. zowel de muziek, als het uitzicht 😀

De avond erna stond Sonnetje met T. in het Gelredome. Daar was het inmiddels jaarlijks terugkerende Symphonica in Rosso, dit keer met Sting. En wauw… wat zingt die man nog steeds fantastisch goed! En wat komen zijn nummers goed tot z’n recht met zo’n symphonie-orkest erbij…. Overigens was Sonnetje ook blij verrast door het niet aangekondigde optreden van de zoon van Sting, die met zijn band Fiction Plane een heel gave cd heeft gemaakt (alweer een paar jaartjes geleden). Genieten!

Geen reacties to “Nog 2 concerten verder…”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: