Sonnetje's wereld
belevenissen en gedachtenspinsels

Verwend?

Nu Sonnetje (en dus P ook) bijna verjaart, en de uitnodigingen al enige dagen geleden zijn verzonden, komt ook de jaarlijkse vraag weer voorbij waar ze nooit heel goed antwoord op weet. Wat staat er op haar verlanglijstje?? Tja, Sonnetje is blijkbaar nogal verwend. Of kent te weinig van de wereld. Of kijkt in de winkel niet goed om zich heen. Ze komt namelijk nooit verder dan een lijstje met boeken en ceedees… Wat zouden jullie nou op je verlanglijstje zetten? Auto’s, huizen etc tellen niet mee hoor!

3 Reacties to “Verwend?”

  1. Plantjes, hahaha

  2. Ik ken het probleem… drama! Wat niet te duur is koop ik zelf wel, wat wel te duur is kun je met goed fatsoen weer niet vragen.. :-S Ik geloof dat F nu een soort inzamelingsactie gaat houden voor een iPad- hij was me in ieder geval druk aan het bevragen welk type ik graag zou willen enzo en wie ik allemaal uitgenodigd had.

  3. @Petra WAUW! Je hebt maar mazzel met zo’n F hoor.
    Heb gisteren iPad vergeleken met Entourage eDGe. Weet ut nog nie… misschien toch gewoon een ereader en een neue laptop? In dat geval vraag ik een spaarvarken met veul inhoud.


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: