Sonnetje's wereld
belevenissen en gedachtenspinsels

Hatsjoe! En nog ’n boel meer.

Jeetje, weer een paar weken voorbij… En wat voor ’n weken! Sonnetje is werderom langdurig snipverkouden etc geweest. Nou ja, geweest? Eigenlijk sukkelt ze nog steeds. Vriendjes & vriendinnetjes zullen wel van hun stoel vallen, maar eh… ze is zelfs vrijdag naar haar huisarts geweest! En daar viel ze zelf van haar stoel. Dit nieuwe exemplaar bleek namelijk:

 • haar dossier gelezen te hebben voordat ze binnen kwam
 • niet alleen te kunnen luisteren, maar ook duidelijk te kunnen communiceren
 • direct actie te willen ondernemen

Oh, en hij vertelde ook dat Sonnetje officieel als astma-patient te boek staat. Dat wist ze zelf niet… Maar goed. Na gesprekje met huisarts meteen naar ’t bloedlab. Testjes doen in de hoop dat ze er achter komen waarom de slijmvliezen chronisch geirriteerd zijn. En donderdag terugkomen voor een longinhoudtest. Gelukkig heeft Sonnetje nooit gerookt, pfoe….

Maar buiten dat alles… staan er gelukkig weer genoeg leuke dingen op het programma! Komend weekend gaat Sonnetje vreemd. Samen met vriendinnetje P. reist ze af naar de buurzandhoop, oftwel Vlieland. Voor Into the Great Wide Open, een muziekfestival dat van vrijdag tot en met zondag duurt. Op de buurzandhoop ontmoet ze ook vriendinnetje M + gezin, en nog wat vrienden van M. Gezelligheid! Vooral nu ons allen eindelijk een weekend zonder hemelwater maar met zon is voorspeld…

Verder staan er in oktober weer meerdere leuke concertjes gepland. Sonnetje & P gaan naar MGMT en …. nog ’n keer naar Sivert Hoyem!!!

En dan is er inmiddels ook nog een herfstvakantie met T. geboekt! De reis gaat dit jaar naar de Algarve. Waar precies? Oh eh… nou eh… hmmm… dat is Sonnetje even kwijt….

Life is good 😉

4 Reacties to “Hatsjoe! En nog ’n boel meer.”

 1. YESYESYES!
  Welke boot nemen jullie vrijdag en laat je al je bacteriën, virussen etc thuis? Zon, muziek & borrels werken overal tegen. Tegen slechte dingen dan. En wij natuurlijk! Tot Vlie!
  ZININ!

 2. Wij nemen de boot van 10.45 uur, en zijn dus om kwart voor één bij de buren! Hopelijk laat ik alle shit thuis; moet vanmiddag nog voor een longinhoudtest, en dan ga ik daarna fijn m’n spullen inpakken. P zoekt nog even uit hoe wij eigenlijk vanaf de haven op Stortemelk komen, heb namelijk geeeeen idee! Fiets huren? Bus? CU!

 3. Benenwagen! Tas kan je met paard(trekker)&wagen meegeven. Van de boot af immergeradeaus lopen, is niet ver.

  Jahaa, daar komt ie: wat is VER op Vlie.
  Hahahaha 😆

 4. @ Vriendinnetje M: 😀


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: