Sonnetje's wereld
belevenissen en gedachtenspinsels

Nog steeds genieten…

Heerlijk, de zomer is er nog steeds! Vandaag heeft Sonnetje haar eerste strandmiddagje van het jaar gepakt. Ondanks factor 50 is het wel tijd voor een dikke laag aftersun, maar ’t was genieten met boek en iPod en de tenen in het zand!

Volgend weekend wordt het wederom strandweer, zeggen de kenners. Dat is fijn, want dat is een goed begin van weer een weekje vakantie! Sonnetje vertrekt dan op dinsdag met Branwen, tent in de auto en naar Midden-Duitsland. Of Denemarken, of Noord-Frankrijk. Maar dat laatste alleen als het weer in Midden-Duitsland de dames daartoe dwingt.

3 Reacties to “Nog steeds genieten…”

  1. Lang geleden dat B op vakantie was in Duitsland. De laatste keer was in Saarburg, bij Trier, met haar ouders en broer en woonde ze nog thuis. Dat was vorige eeuw. Heb zin in de hernieuwde kennismaking met onze oosterburen. Gezellig.

  2. Ik zou voor Denemarken gaan…
    ( heb nog wel ’n mooi boekje voor gratis tentplekken in Denemarken )

  3. @Anders Zat inmiddels wel aan Noord-Duitsland ergens bij de kust te denken. En dus eigenlijk ook vlakbij Denemarken. Zal ’t nog even met @Branwen overleggen. Maar dat boekje van jou komt hoe dan ook niet meer op tijd, denk ik…. Dinsdagochtend vertrekken we!


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: