Sonnetje's wereld
belevenissen en gedachtenspinsels

OEROL dag 9, 10 en weg!

Oerol… het zit er alweer op! Sonnetje is weer thuis. De laatste dagen waren nog bijzonder gezellig. Samen met P&M is Sonnetje zaterdag bij de voorstelling van Oostpool geweest. Mooie teksten, soms mooie uitvoeringen, maar de clou is alle dames wat ontgaan dit keer.

Ook was er nog veel mooie muziek en gezelligheid zowel op de Westerkeijn als op het Groene Strand en natuurlijk in de kroeg. Wende Snijders was zoals altijd geweldig, maar ook van Postman heeft Sonnetje genoten. In de kroeg was wederom Professor Nomad een toppertje.

Nu is het helaas weer tijd voor het serieuze leven. Ahum. Sonnetje was vanmiddag om ’n uur of vier thuis en heeft, na een gezellige babbel met buurvrouw E, al braaf haar wasjes gedraaid en de Oerol-zooi opgeruimd. Morgen is weer een werkdag. Die zal vast niet meevallen… Maar gelukkig liggen er weer voldoende leuke uitjes in het verschiet, zoals een weekje kamperen in juli (met B), een weekendje Vlieland in september (met P en A&M&B&R en vele anderen), en daar tussenin diverse gezellige etentjes, borrels etc. O ja, en de zomer is vandaag begonnen! Volgens de weerkundigen heeft zelfs het weer dat begrepen, en krijgen we een paar warme en zonovergoten dagen. Jippie!

Geen reacties to “OEROL dag 9, 10 en weg!”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: