Sonnetje's wereld
belevenissen en gedachtenspinsels

OEROL dag 7 en 8

Dag 7 bracht wederom zonnig weer en dus een zeer zonnig humeur. ’s Morgens om half 11 afgesproken bij de Koffiepot om met J&M koffie te drinken en bij te kletsen. Daarna met P door naar de Westerkeijn. In het zonnetje genieten van verse muntthee, de mensen om ons heen en de muziek. Later Midsland in.

Gisteravond zijn de dames naar de Oude Helihaven gegaan, voor de voorstelling van Comp. Carabosse. Errug mooi! Twee franse ‘uitvinders’ die met stoomkracht allemaal bijzondere acts laten zien. Als je er nog niet bent geweest: regel nog snel een kaartje! Ook leuk voor mensen die veel voorstellingen ‘vaag’ en ‘alternatief’ vinden.

Nu gaat Sonnetje weer de deur uit. Richting West dit keer. Samen met P. gaat ze een bezoekje brengen aan het Groene Strand. Es kijken wat daar allemaal gebeurt šŸ™‚
Voor vanavond staat ‘the Master & Margarita” van Tryater op het program. Daarvoor moeten de dames naar ’t Elvisplak bij Oosterend. Regelen jullie nog even dat het tot minimaal 12 uur vannacht droog blijft???

Geen reacties to “OEROL dag 7 en 8”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: