Sonnetje's wereld
belevenissen en gedachtenspinsels

OEROL dag 5 en 6

Jeetje, alweer twee dagen voorbij… Sonnetje houdt het allemaal even niet bij hoor. Maar dat komt waarschijnlijk omdat ze geniet. Dinsdag had ze welliswaar geen kaartjes meer voor een voorstelling (want weggegeven), maar ’t was wel een fijne dag. Prima weertje, goeie muziek, met als uitsmijter ’s avonds in Wyb “Professor Nomad”. Dit keer met Paul de Munnik op zang, en met muziek van Van Morrison. Ge-wel-dig! Sonnetje heeft genoten!

Vandaag was het wederom een stralende dag. Wel met een erg stevig windje, dus fris. Maar uit de wind: heerlijk! Samen met Vriendinnetje M. heeft ze een tijd doorgebracht op het terrein van de Westerkeijn, waar M. een foto-opdracht moest vervullen. In die tijd is het Sonnetje weer es gelukt om te verbranden… oeps! Morgen maar de factor 50 als bodylotion gebruiken, en niet pas als het te laat is.

Aan het eind van de middag was er wederom muzikaal genot van Professor Nomad. Dit keer had ie Mieke Stemerdink (Gigantjes) gecharterd, en was het thema Amy Winehouse. Wauw! Ook dit was een geweldig optreden! Inmiddels heeft Sonnetje begrepen dat de Professor de hele week nog op het eiland is, en nog meer goeie gasten en muzikale genoegens voor ons in petto heeft!

En nu? Nou eh… nog even muziek luisteren (thuis), en dan straks P. van de boot vissen. En daarna nog even ’n borrel doen in dorp, want vriendinnetje E. is er onverwacht, heel kort. Morgen alweer weg, dus vanavond moeten we wel even bijkletsen 🙂

En tot slot nog de Fokke & Sukke van maandag. Sonnetje loopt deze week nogal achter met dat soort dingen (goh, wat kost Oerol veel tijd), en heeft zojuist een inhaalslag gedaan. Deze was leuk! Ook al heeft ie niets met ’t festival te maken…

Geen reacties to “OEROL dag 5 en 6”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: