Sonnetje's wereld
belevenissen en gedachtenspinsels

Veel Vrije Dagen… maar toch

maar toch heeft Sonnetje het gevoel dat die (lange) weekenden haar door de handen glippen. Het hollandse lenteweer helpt overigens ook niet echt; hier in de regio is het op al die extra vrije dagen redelijk druilerig geweest. Komend weekend is weer een heeeel lang weekend. Donderdag Hemelvaartsdag; hopelijk is het dan lekker wandelweer! Of fietsweer, of skateweer, nou ja: buitenweer dus!  Sonnetje heeft duidelijk behoefte aan buitenweer. Vrijdag gaat ze dan een dagje hobbien, en zaterdag, jawel… het is heus waar… gaat ze een middagje shoppen in Sneek, met…. haar mams! Wow…. daar zijn jullie even stil van he?!

5 Reacties to “Veel Vrije Dagen… maar toch”

 1. eh… inderdaad. 🙂 Viel bijna van mijn bureaustoel af. Op wiens initiatief is dit??

 2. Soort van vreemde samenloop van woorden, zeg maar…. Moe mopperde dat ze nodig es wat moest shoppen, waarop ik zei “Sneek is toch heel leuk?”. En op 1 of andere manier bleek ik ineens mee te gaan….

 3. Nou zeg!

  En en en?
  Hoewasset?

 4. OT Ik zag op je twitding hiernaast dat stukje van de politieke matchmaker. Kom ik toch uit bij de dame op wie ik altijd stem op nr 1! Hahaha! Gelukkig maar.
  Daarna Peter vd Vorst en Guus Meeuwis. Not my BBF dacht ik , maar tja…
  Leuke site 😉

 5. @Vriendinnetje M: gelukkig kwam ik het minst overeen met mevrouw R. Verdonk (pfoe… ’t zou je gebeuren zeg!). Misschien stemt meneer Kelder best oke, maar ik vind ‘m niet zo leuk en dus de uitkomst van die test ook niet….


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: