Sonnetje's wereld
belevenissen en gedachtenspinsels

Het Grote Genieten in de HMH

Gisteravond was Sonnetje met haar trouwe medeconcertgangster weer eens in de HMH. Voor het concert van The Editors, een Britse indie-rock band uit Birmingham. Velen van jullie zullen ze niet kennen (da’s afgaande op de muziekkennis van Sonnetje’s collega’s, die in haar ogen nogal te wensen over laat).

Het optreden was in 1 woord: GEWELDIG!!! Wat een band, wat een stem, en wat een emotie! Sonnetje vond het spontaan jammer dat ze geen kaartjes voor PinkPop heeft geregeld dit jaar, want ook daar zijn ze te zien. Maar aan de andere kant: het haalt het vast niet bij een kleiner optreden in een hal met zo’n fantastisch akoestiek. Ze gaat nog even nagenieten…. Voor de liefhebbers staat hier nog een linkje naar een fragment van gisteravond. Van YouTube, dus helaas geen geweldige kwaliteit.

Eén reactie to “Het Grote Genieten in de HMH”

  1. Ja, die ken ik wel. Komt, denk ik, omdat ik geen collega ben van je. 😉


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: