Sonnetje's wereld
belevenissen en gedachtenspinsels

Van Den Haag CS naar Oud-Wassenaar

Gisteren heeft Sonnetje met vriendinnetje E eindelijk weer eens gewandeld. In tegenstelling tot afgelopen zondag (bakken met water!) was het prima wandelweer. Strakblauwe lucht met slechts hier en daar een leuk wit wolkje. Wel een stevig briesje, maar het was toch erg fijn!

De dames hadden afgesproken op Den Haag CS, waar Sonnetje flink te laat aankwam. Met dank aan de NS, die aan alle kanten van station Haarlem aan het spoor werkte, zodat enige creativiteit mbt routeplannen noodzakelijk was.

Eenmaal onderweg was het voorjaar voelbaar. En zichtbaar! Vele dieren gespot die van het zonnetje genoten, waaronder een aantal ooievaars, veel vogels waarvan Sonnetje de naam niet weet, en vele knusse eendenstelletjes. Zoals die hieronder. Ook de voorjaarsbloemetjes doen hard hun best hun kopjes boven de grond te steken, en hun kleuren te laten bewonderen.

Sonnetje hoopt snel verder te kunnen met de volgende etappe van het Marskramerpad. Nog zo’n eh…. 340 kilometer te gaan! En dan wil ze ook nog “de Stelling van Amsterdam” ergens in haar schema passen 😉

2 Reacties to “Van Den Haag CS naar Oud-Wassenaar”

  1. o, ja…
    daar moeten we nog maar ’s ’n stukje van lopen, niet ?

    #hollandsewaterlinie

  2. Jaaa! Dat moeten we inderdaad binnenkort es doen. Het voorjaar begint zachtjes aan, en daarmee hopelijk ook het echte wandelweer. Laat maar weten wanneer je er tijd voor hebt.


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: