Sonnetje's wereld
belevenissen en gedachtenspinsels

“Ik ben niet gek, ik ben intelligent!”

Heus, Sonnetje heeft het zelf gelezen! Hier. ’t Is dus volslagen normaal dat ze in de inhoud van een bepaald boek niet gelooft en het onder de sprookjesboeken schaart. Pfoe, da’s een opluchting zeg…

Eén reactie to ““Ik ben niet gek, ik ben intelligent!””

  1. M.b.t. het religieuze aspect een verschil van 6 punten!!! Dat kan geen significant verschil zijn. Eerlijk gezegd had ik een groter verschil verwacht 😉 . Wat waarschijnlijk niet te meten is. Ik vraag mij nml af in welke mate IQ iets zegt over iemands intelligentie. Ik niet alleen, Onze vriend/blogollega de inktvis heeft er ook wat over te melden: http://scienceblogs.com/pharyngula/2010/02/stop_patting_yourselves_on_the.php


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: