Sonnetje's wereld
belevenissen en gedachtenspinsels

Is Paradiso verzakt?

Het moet haast wel; het dak zit er nog op, en die energie van vanavond moest toch ergens naartoe! Wat een geweldig optreden gaf VAMPIRE WEEKEND in Paradiso!!! Sonnetje’s oren tuteren nog na, niet alleen van het muzikale geweld maar ook van het enorme gejoel en gefluit om de jongens nog es terug te krijgen op het podium voor een toegift.

Voor een ieder die Vampire Weekend niet kent (schaam je niet, je bent niet de enige, al mis je echt wel wat): de band komt uit New York, speelt vrolijke heftige alternatieve muziek en bestaat uit 4 jongens waarvan je denkt “Weet je mama wel dat je hier bent???”. Qua stijl roept het herinneringen op aan de eighties. Maar wat een geluid zeg!

Over eighties gesproken…. Sonnetje verkeerde in de (foute) veronderstelling dat stagediven en crowdsurfen soooooo nineties was…. Maar niet dus, het gebeurt nog steeds!

Nu gaat Sonnetje snel haar bed in, want morgenvroeg gaat de wekker weer. In de trein, naar het werk. Met op de iPod… jaaaaaaaaaaaaa…. VAMPIRE WEEKEND! Nog even nagenieten. Wat een feestje.

26/02: recensies
Jimmy Alter
OOR

3 Reacties to “Is Paradiso verzakt?”

  1. Ken wel 1 liedje van ze en dat klinkt bijzonder gezellig. Als ze dat de hele avond vast kunnen houden stel ik mij voor dat het een enorm leuke avond is geweest. Nu is het aan jou om dat gevoel vast te houden. 😉

  2. @Branwen: ik kan je geruststellen: dat kunnen ze een hele avond volhouden! Het was echt een heel fijn feestje! 🙂

  3. @Petra1010. Leuk! En mooi dat jullie een top avond hebben gehad. Altijd lekker.


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: