Sonnetje's wereld
belevenissen en gedachtenspinsels

Wat doet Sonnetje op een winterse zaterdag?

Bovenal: genieten! Waarvan? Nou, van die mooie witte wereld! Vanmorgen was ie er ineens weer. En dus: hup! Snowboots aan, rugzak mee, en eerst ff snel de noodzakelijke boodschappen binnenhalen. Na een paar stevige boterhammen en de nodige hoeveelheid koffie opnieuw de snowboots aan, om heerlijk met vriendinnetje P een eind te wandelen. En te genieten. Van die wondermooie witte sprookjeswereld.

Dat die sprookjeswereld ook een nadeel heeft dat is waar. Vanavond zou Sonnetje richting Amstelveen voor een avondje kroegen. Maar daar ziet ze gezien de sneeuwoverdaadengladheidsvoorspellingen maar vanaf. Of dat heeeeel erg is? Hm, dat valt wel mee hoor. Ze gaat heerlijk op de bank! Met boek, wijn, hapjes etc. Medelijden is dus echt niet nodig 🙂

Oh ja, ze heeft ook eindelijk de boekenlijst op haar blog maar weer eens bijgewerkt. Wie weet verhuist er morgen weer een titel naar het lijstje “Recent gelezen” (waarvan overigens niet alle titels meer echt recent zijn, hm….).

Geen reacties to “Wat doet Sonnetje op een winterse zaterdag?”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: