Sonnetje's wereld
belevenissen en gedachtenspinsels

En het is eindelijk weekend!

Sonnetje heeft er de hele week naar uitgekeken. Terwijl de week echt best goed was hoor! Behalve dan die bezoekjes aan de kraker, die zijn helaas echt heel erg pijnlijk deze ronde.

Maar goed. Weekend. Wat heeft Sonnetje allemaal voor plannen? Vandaag zou ze een dagje studeren in de bieb, maar die plannen zijn alweer gewijzigd. Ze gaat zich ‘opofferen’ en vanmiddag op bezoek bij een heel lief vriendinnetje die slecht nieuws over haar gezondheid heeft gekregen. En daarom gisteren veel troostvoer heeft gebakken. En dat moet op. Overigens heeft lief vriendinnetje Sonnetje al afgedwongen dat ze later als ze ouder zijn de rolstoel door Haarlem gaat duwen. Misschien nu maar vast beginnen met trainen van armspieren….

Verder lijkt het wel een feestweekend! Morgenavond gaat Sonnetje eerst eten met vriendinnetje C. waarna beide doorgaan naar het 40e verjaarsdagsfeestje van gezamenlijk vriendinnetje M. Beide uitjes vinden plaats in Amsterdam, dus lekker dichtbij.

De plannen voor zondag zijn nog niet geheel duidelijk. Er staat in elk geval een afspraak met vriend I. maar wat we gaan doen is nog vaag. Misschien ’s middags borrelen en dan naar de Film-/Toneelschuur. Of toch iets in Amsterdam. Kan ook. We’ll see!

Fijn weekend allemaal!

Geen reacties to “En het is eindelijk weekend!”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: