Sonnetje's wereld
belevenissen en gedachtenspinsels

Het toppunt van de heuvelrug…

da’s een wandeling van 13 of 20 kilometer met als startpunt de Cuneraweg in Rhenen.

Maar wat nu het echte toppunt was? Nou eh…. dat Sonnetje en vriendinnetje E. dat startpunt nooit hebben gevonden! En dus ook niet de gekozen route hebben gewandeld! Maar gelukkig zijn de dames niet voor één gat te vangen, en dus hebben ze met enige hulp van een kaart zelf gewandeld in de bossen, met als doel om dit keer Kasteel Amerongen te vinden. Wat dat was bij een vorige wandeling niet gelukt (hm, thema??). Na een paar uurtjes zwerven over zeer rustige bospaden en langs mooie watertjes bereikten de dames ditmaal echt Kasteel Amerongen. Wauw! Ook fijn was het bankje dat daar stond. Dat leende zich zeer goed voor een uitgebreide lunchpauze met thee, broodjes en iets te snoepen.

Na de lunch was het plan om weer lekker terug te zwerven, maar helaas werkt Sonnetjes lijf (lees: nek/schouders) even niet echt lekker mee. Besloten werd dus de bus te pakken naar Veenendaal, en daar nog wat rond te neuzen en gezellig een terrasje te pakken.

Alles bij elkaar een zeer geslaagd dagje buiten!

Geen reacties to “Het toppunt van de heuvelrug…”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: