Sonnetje's wereld
belevenissen en gedachtenspinsels

Mankementjes….

Het is weer eens zover…. Sonnetje heeft een mankementje. Reeds lang geleden is ze niet helemaal goed afgeleverd, en de garantietermijn is allang verstreken. Wat het probleem dan is? Nou, de verzameling werveltjes hapert nog al es.

Dit keer dacht Sonnetje overigens dat het probleem in haar linker schouder zat. Die doet zeer. Niet schreeuwend pijn, maar hij zeurt. Maar ook haar linker bovenarm doet raar; hij voelt alsof de spieren constant gespannen zijn. En die hand…. hm, duim en wijsvinger tintelen regelmatig.

Gisteren stond Sonnetje bij de koffieautomaat en ineens zag ze sterretjes. Op klaarlichte dag nog wel! Vanmorgen vertelde Meneer de Fysio & Kraker dat dat allemaal met elkaar te maken heeft. En dat de oorzaak, jawel, wederom in de werveltjes zitten. Ditmaal in nummers C5, 6 en 7. Voor degenen die heel vroeger niet hebben opgelet bij Bio: da’s dus de nek. Ah, bah! Sonnetje vindt dat toch wat enger dan die lagere wervels die nogal es niet doen wat ze moeten.

De sessie van vanmorgen was nuttig, en eh…. eigenlijk best pijnlijk. Op naar de volgende! Op maandagochtend alweer. Duimen jullie dat het snel over gaat??

4 Reacties to “Mankementjes….”

  1. Hè bah meissie, ging het net weer een beetje lekker, krijgen we dit. 😦 Natuurlijk duim ik voor je- en als ik nog wat anders voor je kan doen dan hoor ik het wel. (alleen dit weekend ff niet, ga met F in Gent ons 16-jarig lubileum vieren. :)) Pas goed op jezelf hoor!
    X

  2. @ Petra: Thanks! Maar ’t gaat aardig hoor. Gewoon wat rustig aan doen, dan komt het vast wel goed.
    Heel veel plezier in Gent! Geniet van de zon, de stad, je lief en de belgische bieren!

  3. Anders zegt ‘zwemmen’.
    ( heeft ‘ie ook maar van Burrie ; )

  4. @ Anders: Ja, ‘k weet ut! Maar ons favo buitenbad is al gesloten, dus moet maar op zoek naar zo’n minder favo binnenbad… Zonder gillende jeugd, maar met baantjestrekkers!


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: