Sonnetje's wereld
belevenissen en gedachtenspinsels

Druk dagje

vandaag had Sonnetje een druk dagje. Maar wel een erg gezellig dagje! ’t Begon, na een trage start, met een koffieleutdate met vriendinnetje L. Die tot Sonnetjes verbijstering inmiddels al 23 kilo is afgevallen, wow! Nog zo’n 10 te gaan. Mag ze trots op zijn. Nieuwe L. bijna, met overigens ook een nieuwe baan waar ze heeeeeeel enthousiast over was. Altijd leuk!

Na de koffie door richting Amsterdam. Afgesproken om thee te leuten met N. Dat hebben we gedaan, bij het Blauwe Theehuis in het Vondelpark. Wat heerlijk dat het zonnetje nog steeds zo lekker aanwezig is!

Vanaf het Vondelpark toch nog met enige haast terug naar Haarlem, alwaar Sonnetje had afgesproken om weer es te gaan happen met C&M. Bij Mooi Java dit keer, want vooral C (maar ook M en S) is nogal gek op indonesisch voer. Was bijzonder gezellig en erg smakelijk!

En nu??? BEDTIJD! Slaap lekker!

Eén reactie to “Druk dagje”

  1. ’t Blauwe Theehuis…
    daar was Anders laatst ook !
    ( http://andersom.wordpress.com/2009/08/17/020/ )


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: