Sonnetje's wereld
belevenissen en gedachtenspinsels

Wie von ’t mooi! (ofzo)

héél erg verschrikkelijk mooi zelfs! FISH begon klokslag negen uur. Omdat P en Sonnetje op het balkon stonden hadden ze prachtig zicht op het podium, waar vanalles te zien was maar geen FISH. Want… meneer stond gewoon midden in de zaal tussen het publiek! Wow, die heeft lef.

Het hele concert met bekende en voor ons wat minder bekende nummers klonk als een klok. Wat een prachtige stem, en wat een goeie band. En wat een humor, en betrokkenheid, heerlijk!

Wij waren redelijk verbaasd over de duur van het concert, maar FISH zelf blijkbaar ook. Z’n setlist was wat lang uitgevallen, ontdekte hij op een bepaald moment. Nu hadden wij (en alle andere ruim 30+ers) daar echt geen bezwaar tegen, maar we hadden niet durven hopen op een ruim 2 en half uur durend concert. Zonder pauze of ander overbodig gedoe. En dat op kruipafstand van huis, fijn in het Patronaat.

FISH had ’n flesje whisky binnen bereik, dus ondanks de duur van het concert bleef het stemgeluid goed op peil. Als afsluiter kwam nog wat goud-van-oud langs, in de vorm van praktisch het hele album “Misplaced Childhood”….

Nu nagenieten….

PS: vriendinnetje M: het was de echte! Drank-, drugs- en taalgebruik week niet af van R, maar deze was wat ouder en vorser 😉

2 Reacties to “Wie von ’t mooi! (ofzo)”

  1. Was zeer zeker een goed concert met als 2e nummer assassin en ook incubus kwam nog voorbij in het eerste gedeelte.
    Helaas niet helemaal Misplaced Childhood maar ik prijs mezelf gelukkig die al gezien te hebben in Paradiso een aantal jaar geleden.
    Leuk dat Freaks ook nog even langs kwam en natuurlijk enorm genoten, weer…..
    Jammer dat we hem moeten gaan missen zoals hij heeft aangekondigd, het is toch altijd wel een jaarlijks uitje waar ik naar uit zie.
    Evengoed wederom een fantastisch concert.

  2. Ook eens een bijgewoond, op een festival. Ik stond achterin de tent maar kon de heer Fish toch nog goed zien. 🙂


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: