Sonnetje's wereld
belevenissen en gedachtenspinsels

Kilometervretende Sonnetje

Gisteren was Sonnetje weer fijn aan het hobbiën. Oftewel: een dagje assisteren in de kinderboekwinkel. Altijd leuk! ’t Was behoorlijk druk, je kon echt merken dat de vakanties hier nu afgelopen zijn en iedereen dus weer terug is. En door z’n leesvoer heen is.

Na het dagje leuke dingen doen volgde er een ritje. Via Harlingen naar Appingedam welteverstaan. Waarom via Harlingen? Nou eh…. moeders’ oudste zuster was 50 jaar getrouwd en daar moest moeders van Sonnetje toch echt naartoe. Maar… moeders heeft geen rijbewijs, en OV is van ons allen geen grote liefde. Aangezien Sonnetje’s pa dusdanige excuses had opgevoerd heeft Sonnetje zich maar opgeofferd en zich als chauffeur aangeboden. Moeders van de boot gehaald, doorgereden naar Zus 3 om moeders’ spulletjes te droppen, een hapje te eten en vervolgens met z’n allen door te gaan naar Zus 1 voor het feestgedruis. Alwaar meerdere familie aanwezig was (Broer 2, zus 5 en diverse nichtjes/neefjes en achterdingen). Na afloop is Sonnetje fijn naar huis gereden, onder het genot van een muziekje in de auto. Protest der hele familie, die Haarlem duidelijk als het einde van de wereld beschouwt. Maar Sonnetje was heerlijk om 1 uur thuis, en heeft lekker in haar eigen mandje gelegen. Helaas met vele zakdoekjes vanwege de zoveelste holteontsteking, maar dat mocht de pret niet drukken.

Moeders blijft nog tot dinsdag bij Zus 3. Dan pas komt Sonnetjes schoonzus haar weer halen. Wij zijn benieuwd naar de belevenissen aldaar!

2 Reacties to “Kilometervretende Sonnetje”

  1. Nou zeg, ’n moeder op wereldreis! Leuk!
    En is het haar bevallen in China en Australie? 😉

  2. @ Vriendinnetje M: Ze was verbazend enthousiast over haar verblijf in den vreemde! Gelukkig heeft Isabel haar teruggehaald, zodat het risico van verdwalen iets beperkter was…..


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: