Sonnetje's wereld
belevenissen en gedachtenspinsels

Pfoe hé!

Sonnetje is weer terug van de zandhoop! Dinsdagavond is ze daar (zoals eerder vermeld) naartoe gegaan, met de laatste boot. Een gezellige boot, want vriendinnetje M. zat met haar A. & kids ook aan boord; zij waren op kraamvisite geweest. Dat was dus meteen fijn een beetje bijkletsen.

Woensdag was de dag van de begrafenis van Sonnetjes oom. Trieste dag, trieste reden. Maar ondanks dat toch leuk om een groot deel van de familie weer eens te zien. En te constateren dat het overzeese deel toch wel erg veel gezelligheid en humor uitstraalt, en altijd supervrolijk is. Warm bad!

Donderdag en vrijdag waren echte niet-hollandse stranddagen. Om 1 uur al heen op de fiets, met vriendinnetje MvZ. Smsje naar vriendinnetje J. die dan later ook nog met de kids kwam. Een heerlijk vakantiegevoel! Het enige minpunt was de lieveheersbeestjes-plaag. Sonnetje vindt die dingen sinds kort duidelijk minder lief!

Als vanouds heeft Sonnetje natuurlijk elke avond even ‘in dorp gekeken’ met vriendinnetje MvZ. Beregezellig, maar wel pittig (worden we oud?). Veel jeugd op doordeweekse dagen, maar gelukkig tegen het weekend dankzij het bartoernooi ook wat ouderen en oude bekenden. Leuk! Sonnetje heeft zelfs de hand geschud met Anders, wiens blog ze regelmatig leest en die ook Twittert. Grappig! Aldaar zaterdagmorgen nog maar ff ’n bakkie gedaan om nog wat verder te kletsen. Leuk!

O ja! Sonnetje vergeet nog bijna dat ze vrijdag met J. en kids heeeeeerlijk en gezellig heeft gegeten bij de Mex. Was errug lang gelee, maar nog steeds heerlijk happen daar.

Na nog een fijne strandwandeling op zaterdagmiddag, en een fietstocht deze middag is Sonnetje weer op de boot gestapt, en weer thuis beland. Ook heel fijn!

En nu? Wachten tot de was kan worden opgehangen, en dan zzzzzzzzzzzzz….. Weltrusten!

4 Reacties to “Pfoe hé!”

  1. Wat ons samen betreft is het helaas bij de boot gebleven. Als iedereen hier weer uitgevakantievierd is kom ik bij jou te kletsen hoor! Nog even! (pff)

  2. @ Vriendinnetje M: Jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa! Ik zal de wijnvoorraad alvast aanvullen!

  3. Nou nou nou, wat een image krijg ik zo… ;-(

  4. @ Vriendinnetje M: hahahaha, dacht je dan dat je een ander/beter/gezonder/braver* imago had??
    * doorhalen wat niet van toepassing is….


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: