Sonnetje's wereld
belevenissen en gedachtenspinsels

De nood en de deugd

De “nood” is triest; Sonnetje’s oom is overleden en dus moet ze op begrafenis. Da’s vanmiddag. Zal best erg verdrietig zijn. Maar dan de “deugd”! Aangezien Sonnetje voor die begrafenis wederom naar Schylge moest, heeft ze (vooral dankzij het zomerse weer) besloten om donderdag ook maar vrij te nemen, en tot zondag op de zandhoop te blijven!

De plannen? Nou eh… vanavond “hapje en sapje” bij vrienden M&E omdat M vandaag jarig is. Morgen en vrijdag zijn bedoeld om heerlijk op een echt groot strand door te brengen! Liefst langer, maar volgens de weergoden wordt ’t vanaf vrijdagavond wat minder zomers. Dan maar de wandelschoenen aan en eropuit!

Kortom: ondanks de trieste aanleiding gaat Sonnetje een zonnig weekend tegemoet!

Geen reacties to “De nood en de deugd”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: