Sonnetje's wereld
belevenissen en gedachtenspinsels

Sonnetje’s nieuwe speeltje

Ja ja, sinds gisteren issie binnen, Sonnetje haar nieuwe speeltje! En wat dat is? Nou eh… deze! Van het uiterlijk werd Sonnetje heel vrolijk, van het menu en de werking ervan iets minder… Al na een paar minuten ontstond de neiging het ding door de huiskamer te gooien, en de SIM-kaart braaf weer terug te stoppen in de Nokia 6300. Maar gelukkig was Vriendinnetje P. erg benieuwd naar het nieuwe speeltje, en is die erg fanatiek in het uitvinden van diverse mogelijkheden en snufjes. En geeft ze niet op voor ze het heeft gevonden. Enkele uren later functioneerde e.e.a. redelijk. En ging P. alsnog haar boodschappen doen. Eh… nee, die ging bankhangen. Sonnetje ook. Met haar oude en haar nieuwe speeltje in de hand, want helaas moesten alle nummers handmatig worden overgezet. Oeps!

Inmiddels zijn we weer wat verder, heeft Sonnetje zelfs diverse apps gedownload en ziet het mobiele leven er weer een stuk vrolijker uit. Sonnetje en de Magic zijn zelfs al voorzichtig vriendjes geworden…

Geen reacties to “Sonnetje’s nieuwe speeltje”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: