Sonnetje's wereld
belevenissen en gedachtenspinsels

Reintegratie

Zoals jullie wellicht weten is Sonnetje sinds enkele weken aan het reintegreren op haar werk. En tot voor kort was dat niet heel boeiend, omdat ze echt letterlijk niets te doen had, die 3 ochtenden in de week. Nou ja, niets… ze onderhield haar privé contacten, wat natuurlijk heel nuttig is. Maar dat kan net zo goed, zo niet beter, thuis gebeuren.

Sinds afgelopen week gaat het reintegreren beter. Deze week had Sonnetje het bijna druk! Druk met het redigeren van een nieuwsbriefje, het uitwerken van de respons op een evaluatieformulier n.a.v. een managementbijeenkomst, en druk met het plaatsen van artikelen op het nieuwe intranet, dat deze vrijdag live gaat. Pfoe…

Vandaag heeft Sonnetje een hele vrije dag. Helaas heeft de zon even vakantie genomen, wat Sonnetje best jammer vindt. Ondanks dat ze heeeeel goed weet dat de natuur heel blij wordt van het water dat nu eindelijk valt.

Eén reactie to “Reintegratie”

  1. Tis idd jammer van het weer. Ik stel voor lekkere dagen in het weekend. De rest van de week, behalve vrijdag, is dan goed voor het land.


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: