Sonnetje's wereld
belevenissen en gedachtenspinsels

Kiekeboek!

Vandaag heeft Sonnetje weer es een dagje besteed aan één van haar favoriete hobbies: helpen in de kinderboekwinkel! En ’t was druk zeg, Sonnetje heeft er zere voeten van. Maar gelukkig wordt er duidelijk nog genoeg gelezen door de jeugd van tegenwoordig… en de papa’s en mama’s. Hele stapels boeken gaan weer op weg naar de meest prachtige vakantiebestemmingen. Heerlijk! Sonnetje is benieuwd of het beeld de komende weken zo blijft. Ze gaat het zien & beleven, aangezien er nog een aantal hobby-zaterdagen aan zitten te komen.

Het duurt helaas nog een tijdje tot Sonnetje zelf weer op vakantie gaat, ook met een fijne stapel boeken. Het ziet er nu naar uit dat het een fietsvakantie in Zuid-Duitsland gaat worden. Mooi! Met een boekje langs het water, uitpuffen van een paar kilometer fietsen, hmmmmmmm…….. genieten!

Eén reactie to “Kiekeboek!”

  1. Klinkt goed! Schijnt goed te fietsen zijn aldaar. Laat je weten hoe het was? En welke boeken?


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: