Sonnetje's wereld
belevenissen en gedachtenspinsels

Oog

Sonnetje heeft een raar oog. Eerst dacht ze nog dat ’t wat raar deed omdat de hooikoorts parten speelt, maar een inspectie in de spiegel maakte duidelijk dat er een bultje op het oog zit en dus heeft ze toch maar haar vaste opticien gebeld. En daar is ze inmiddels ook geweest. Sonnetje moet dinsdag weer terugkomen en mag tot die tijd geen lenzen dragen (aaaaaah, ze wil een nieuwe bril!) want… er zit een vochtophoping onder het bindweefsel. Iemand daar ooit van gehoord??? Ervaring mee? Hoe lang duurt zoiets en hoe erg is het eigenlijk??? Kortom: wijze commentaren gevraagd!

Eén reactie to “Oog”

  1. Geen idee, sorry, maar sterkte vandaag.


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: