Sonnetje's wereld
belevenissen en gedachtenspinsels

Wat een dag!

4 juni was de eerste dag van Sonnetje’s reïntegratietraject en de dag van de Europese verkiezingen.

De dag begon dus met: we gaan weer naar het werk! Hoe dat was? Hm, gemengd. De collega’s zijn erg lief en meelevend, maar ook heeeeeeeel erg druk nog steeds. De hectiek op de afdeling is de afgelopen maanden duidelijk niet minder geworden. Sonnetjes directe manager heeft haar welkom geheten en is toen in een besprekingen ronde gedoken, de manager van de manager waarmee Sonnetje afspraken moet maken is helemaal niet gesignaleerd. Die was dus ook druk. Sonnetje heeft dus alleen maar naar haar meer dan overvolle inbox gestaard, deze flink geschoond, en dat was het. Ze hoopt nu van harte dat het maandag anders gaat. Bijvoorbeeld dat de manager (of zijn manager) heeft bedacht wat Sonnetje kan gaan doen. Want ja, 3 ochtenden in de week aanwezig zijn zonder ook maar iets te doen te hebben, dat gaat geen feest worden!

En dan de verkiezingen. Ook geen onverdeeld feest. Jeetje zeg, wat zijn er veel eh… mensen geweest die op de partij van die rare meneer met z’n geblondeerde haar hebben gestemd. Optimistisch denkt Sonnetje dat allen als enige reden daarvoor hebben dat de partij vooral erg tegen Europa is, en dat er geen andere overtuigingen mee hebben gespeeld… Die rare geblondeerde meneer verkondigde overigens gisteren meteen dat ie vindt dat het kabinet hier moet aftreden vanwege de uitslag. Kan iemand ‘m nog even duidelijk maken dat het NIET om nationale verkiezingen ging, maar om de europese ronde???

2 Reacties to “Wat een dag!”

  1. Hmmm iets duidelijk maken aan de meneer met ontploft kapsel? Heb medelijden met degene die een poging gaat doen. Tevens heb ik het idee dat het white trash van ‘eigen burgers eerst’ vooral in dit dorp wonen (met bijpassende schoenen) en niet zozeer in stadje van Sonnetje. Jahoor, 27,5% alhier! Durf ik nu nog wel naar buiten???

  2. @B In ’t stadje van Sonnetje had die rare partij ‘slechts’ 14,1% maar da’s toch nog altijd erg veel te veel! Maar idd aanzienlijk minder vreselijk dan de score in stadje P…
    Oplossing: B & lover verhuizen naar ’t stadje van Sonnetje!!!


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: