Sonnetje's wereld
belevenissen en gedachtenspinsels

De rest van onze muziek 5-daagse: PinkPop!

Zaterdagochtend was het zover: tenten en bagage in de auto, en op weg naar Landgraag! Alwaar Sonnetje met vrienden P & F een plekje op een boerencamping had besproken, om van daar uit te gaan genieten van PinkPop. En genoten hebben we!

Zaterdag waren we helaas erg veel later dan gewenst, waardoor het optreden van Chris Cornell aan Sonnetje’s neus voorbij ging, maar we waren wel op tijd voor The Killers! Ja, die band die we de avond ervoor ook nog hadden gezien… Maar ’t was natuurlijk niet met elkaar te vergelijken; een festival optreden vs. de HMH. Maar genoten hebben we er wederom van! Na The Killers was het tijd voor Elbow, wat Sonnetje wel het meest indrukwekkende van dag 1 vond. Na Elbow stond The Boss op het mainstage. Zoals verwacht erg goed, dat wel. Maar wij zijn fijn om 10 uur richting de bus gegaan, hebben nog een snack genoten op de camping en zijn toen na een heerlijke warme douche lekker in onze tentjes gekropen. 

Zaterdag, dag 2. Na het opstaan waren we ontzettend blij dat we ’s nachts nog gedoucht hadden, want ondanks dat het een kleine camping was was het erg druk bij de douches. Een prima boeren ontbijtje genuttigd, en op naar het festivalterrein! We begonnen met De Staat, wat boven verwachting goed was! Daarna geluisterd naar Milow, dat net zo mooi klonk als op de cd die Sonnetje erg veel draait momenteel. Na Milow hebben we een lunchpauze ingelast. En het eten is aanzienlijk vooruit gegaan op festivals! Veel keuze uit lekkere en gezonde happen, wow! Vervolgens een rondje met Maria Mena, Madness (van een afstand, want lui onderuit in het gras), James Morrison en Placebo. Prima dagje!

Het mindere was dat er op de camping toch 1 of 2 campers met lawaailui waren. Tot laat veel herrie en geschreeuw door megafoons etc. Gelukkig maakte campingeigenaar/boer er wel een einde aan, maar de nachten waren hierdoor iets te kort. Sonnetje heeft dan ook vanmorgen besloten wijselijk met de trein naar huis te gaan, en haar vriendjes nog te laten genieten van het laatste dagje PinkPop. Ze hebben het vast nog erg leuk gehad, met The all-american Reject, The Script, Katy Perry, Novastar en Franz Ferdinand.

’t Was voor herhaling vatbaar! Maar nu duikt Sonnetje heerlijk haar bed in. Flinke nacht maken, want morgen is… dag 1 van het reintegratie traject. En zin heeft ze er niet in; we beginnen met een Bos-dag. Nou, lekker begin…. Misschien dat Sonnetje gewoon lekker in een hoekje kan gaan zitten om heerlijk na te genieten van een geweldig muzikaal en zonovergoten weekend????

Geen reacties to “De rest van onze muziek 5-daagse: PinkPop!”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: