Sonnetje's wereld
belevenissen en gedachtenspinsels

Niet zo goed geslapen…

maar daar was Sonnetje vast niet uniek mee! Want jeetje, wát een noodweer gisteravond en vannacht! En er kwam geen einde aan…. Sonnetje ziet net dat er rondom Haarlem zo’n 50 mm water is gevallen. Ze heeft dan ook net in haar tuintje wat planten naast de potten gezet, zodat het vele overtollige water weg kan vloeien.

Hoe het buiten het slaapgebrek gaat met Sonnetje? Nou, eigenlijk best aardig. Afgelopen weekend zat ze dus op Schylge, alwaar het het hele weekend zonovergoten was. En dus heeft ze voornamelijk buiten geleefd. Vrijdag met moeders op het fietsje naar West, kijken hoe de roeiers van de HT binnen kwamen. Blijft knap hoor, dat hele eind roeien! ’t Was beregezellig op de haven, dus hebben de dames zich goed vermaakt. Als echt toeristen zijn ze via het fietspad langs de Waddendijk terug gefietst. 

Zaterdagmiddag heeft Sonnetje samen met schoonzus een eind gewandeld. Wat gewoon echt warm was met alleen een hemdje en een rokje aan! Zomer op de Parel der Wadden… Overige activiteiten het weekend bestonden vooral uit veel theeleuten met vriendinnetjes, boek lezen, sudoku’s maken (en dat heerlijk in de tuin), en zelfs zaterdagavond voor ’t eerst sinds maanden weer es een bezoekje aan de kroeg. Niet tussen het feestgedruis op West hoor, gewoon lekker rustig in Midsland. En het was leuk! 

De plannen voor vandaag zijn vooral onduidelijk. Men voorspelt nog wat zware buien, dus niet echt uitnodigend om te gaan wandelen o.d. En omdat het bezoekje Albert Cuyp gisteren geen mooie stofjes heeft opgeleverd, staat creatieven ook niet op het programma. Boek lezen misschien? Verder met bureau deel 2? Eerst nog maar ’n bakkie leut, en dan maar kiezen.

2 Reacties to “Niet zo goed geslapen…”

  1. Ook heerlijk samen ff terras gezeten, dat was -voor mij- lang geleeee.. Fijn dat je in je nieuwe huis woont; waterproof! Laat maar regenen!

  2. Was ook voor mij heel lang gelee! Vorige zomer ofzo… op het eiland dan. En die regen: het was ruim 50 mm vannacht! Maar eigenlijk vond ik die enorme onweersbuien gewoon beangstigend, en heb ik me (voor ’t eerst) niet eens druk gemaakt over lekkages. Fijn huis!
    En dikke zoen!


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: