Sonnetje's wereld
belevenissen en gedachtenspinsels

Wel

Sonnetje heeft vanmorgen op de racefiets de knoop doorgehakt: ze gaat een weekend naar Terschelling! Niet met een vroege boot, want nog genoeg klusjes te doen, maar ze heeft een kaartje voor de EVT van 17.00 uur geboekt. En dan zondagavond om 18.15 uur weer terug, met dezelfde maatschappij.

Vanmorgen heeft Sonnetje als gezegd weer eens op de racefiets gezeten. En het leek er zowaar op dat ze eindelijk weer es een soort van kadans te pakken had, waardoor ze het aanzienlijk langer volhield dan de afgelopen tijd!

Na het fietstochtje toch ook maar het bureaublad nogmaals van een laagje grondverf voorzien, daarna een wasje aangezet, kattenbak verschoond en meet van dat soort klusjes gedaan. Straks na de lunch nog even een weekendtas inpakken, en dan is ze er helemaal klaar voor! Via de benzinepomp (ja, hij staat weer met een vrij lege tank én met zachte banden) op naar Harlingen!

Eén reactie to “Wel”

  1. Ha! Tot zo!


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: