Sonnetje's wereld
belevenissen en gedachtenspinsels

Wel of niet naar Schylge?

Sonnetje weet het nog steeds niet. Gaat ze nu wel of niet komend lang weekend naar Schylge? De weersvoorspellingen zijn nog niet doorslaggevend. Wel warm, maar ook (veel?) kans op regen- en onweersbuien. En als Sonnetje naar Schylge gaat, dan wil ze daar natuurlijk vooral BUITEN zijn. Hm, misschien dan morgenvroeg maar een knoop doorhakken? Tas is tenslotte zo gepakt, en parkeerplekje is vast nog wel te vinden.

Wat er dan voor dat weekend Schylge pleit? Nou, dat lekker buiten zijn natuurlijk (al kan dat hier ook), het feit dat Sonnetje’s favo wandelschoenen daar nog zijn en ze die eigenlijk mee wil naar PinkPop volgende week (AAAAAAAAAAHHHHHHH… is dat echt al volgende week??), het feit dat ze dan weer een aantal lieve vriendinnetjes kan opzoeken etc etc etc. Wat er tegen pleit? Hm, dat volgende week dus blijkbaar ook een extreem drukke week is. Verder niets. O ja, toch wel: het tweede bureaublad is nog steeds niet af…

Geen reacties to “Wel of niet naar Schylge?”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: