Sonnetje's wereld
belevenissen en gedachtenspinsels

Oerol is coming!

Vandaag is de online voorverkoop van Oerol 2009 van start gegaan. Althans, die voor de “Vrienden”. En Sonnetje is “Vriend”! En dus heeft ze gisteravond lang achter het beeldscherm gezeten om te bepalen welke voorstellingen hopelijk de moeite waard zijn. En vanmorgen heeft ze haar mama gebeld om te vragen of ze wellicht, geheel tegen haar principes in, mee wilde naar “de Nits” die in het Bostheater gaan spelen. Schok! Ongeloof! JA! Wauw…. Sonnetje is er stil van. Maar vindt het wel erg leuk! Nu maar hopen dat Sonnetje’s mama er ook echt van gaat genieten, wie weet wil ze dan ooit nog wel es mee naar een theatervoorstelling.

Naast een avondje internetten ter voorbereiding op de kaartjes verkoop had Sonnetje toch ook wel een ‘drukke’ zondag. Rond het middaguur stond buurvrouw E. plots op de stoep. Die was blij dat bijna al haar plantjes haar lange vlucht hadden overleefd, en ze had heel lief vanuit Kuala Lumpur een kadootje mee voor Sonnetje. Nu hoeft dat heel zeker niet, maar leuk is het wel: een snoer lampjes met mooie stoffen bloemen! De kwaliteit van Sonnetjes’ camera-op-telefoon laat wat te wensen over helaas; de kleuren zijn in ’t echt mooi helder rood met echt blaadjesgroen. 

bloemenlampjes

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Verder had Sonnetje ’s middags nog bezoek van S&M. Koffie geleut en bijgekletst, was lang geleden. S moet nog ’n weekje zwangeren, dus dat schiet mooi op. Gelukkig ging het erg goed met haar!

’s Avonds heeft Sonnetje wederom mogen genieten van P’s kookkunsten, mjammie! Dat is toch echt wel een luxe hoor.

En vandaag? Nou eh…. de Oerol kaartjes zijn besteld, nu maar even met een boek op de bank. Straks gaat Sonnetje richting de Lidl om aldaar wat paprikaplantjes en aubergineplantjes te kopen voor haarzelf en voor P. Daarna nog het gewone boodschappenrondje (vanavond zelf koken), wellicht wat fietsen en dat is het dan wel.

Geen reacties to “Oerol is coming!”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: