Sonnetje's wereld
belevenissen en gedachtenspinsels

Ja, ik ben er nog! :-) *

Ja, de laatste update was alweer 4 dagen geleden! Oeps…. Dat komt omdat Sonnetje gewoon lekker aan het rommelen was, en niet veel schrijversinspiratie had. Maar wat is er allemaal gebeurd in Sonnetje’s leven deze week?
Woensdag was een druk dagje: bezoekje aan Mevrouw K., lunch met oud-collega M. en daarna voor een naaldensessie en gezellig eten met P. naar Y. Pfoe… lange dag was dat, maar wel boordevol gezelligheid. De lunch is naar binnengewerkt op de Botermarkt, aangezien het zonnetje aan een strak blauwe hemel stond. Veel gekletst en gegiebeld, vakantieverhalen gehoord en natuurlijk de laatste roddels van de andere oud-collega’s. En ook het gezellige eten bij Y. had buiten plaats, om dezelfde reden. Zelfs toen het zonnetje weg was was het nog goed te doen.

Donderdag was een wat mindere dag voor Sonnetje. Haar darmen deden erg naar (kwam niet door ’t eten van daags ervoor hoor!), dus de lunch met een andere oud-collega ging niet door. Dat werd dus een dagje thuis lummelen. Beetje Sudoku’s maken, lezen, computeren etc. 

Vrijdag. Eh… Oh, dat was gisteren! Lunch wederom met een oud-collega (van de Postbank tijd). Erg gezellig bij Anne & Max. Binnen. Want het goot! Het kwam met bakken uit de hemel! Veel gekletst, onder andere over wat voor banen we graag zouden willen vinden (L. is door recessie baan kwijt), nog even wat geshopt, en daarna weer lekker op de bank neergeploft met “Brug der Zuchten”. Erg mooi overigens. ’s Avonds eten gekookt want vriendinnetje E. kwam eten. Was leuk! Veel gekletst, gelachen en serieus geweest. Was zomaar laat, jeetje! Waar blijft de tijd?

Vandaag heeft Sonnetje weinig nuttigs gedaan. Boodschapjes, dat wel, en cd’s gekocht! Nu heerlijk aan het luisteren. En straks gaat ze nog even een filmpje pakken. Als het geheugen klopt heet ie “He’s just not that into you”. ’t Is zo’n heerlijke vrouwenfilm, feel good noemen ze dat. We zijn benieuwd!

Morgen dan eindelijk maar es dat laagje botenlak aanbrengen op het eerste bureaudeel, dan is dat echt helemaal klaar! Mijlpaal!

Het geblabla hierboven samengevat: het gaat echt steeds beter met Sonnetje! Zin in sociale dingen, actiever in de klusjes die op het lijstje staan etc. Blij!  

* Lief vriendinnetje M: ben je weer blij & gerustgesteld??

2 Reacties to “Ja, ik ben er nog! :-) *”

  1. Gerustgesteld! Klinkt ook goed!
    M.

    PS Denk erom dat botenlak wel eens een gelig effect kan hebben. (Tenminste wel op mijn wegwijsborden -dus dat was niet zo erg-, maar op een strakwit bureau zou dat zonde zijn)

  2. Dank Vriendinnetje M! Ik ga het dus nu op de ONDERKANT van het blad proberen! Mevrouw in de verfspullenwinkel had dat er niet bij gemeld….


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: