Sonnetje's wereld
belevenissen en gedachtenspinsels

Vanallesennogwat

Vanmorgen was Sonnetje vroeg wakker. Maar niet heel vroeg op. En zeker niet vroeg fris gedoucht en aangekleed. Het leek wel een zondag… zo een met veel regen en harde wind, alleen scheen nu gewoon de zon.

De trage opstart is later wel een beetje goed gemaakt. Sonnetje heeft boodschappen gedaan, haar voortuintje (eh… postzegeltje) gefatsoeneerd (lees: het zwerfvuil en onkruid verwijderd), haar plantjes water gegeven (morgen die van de buurvrouw niet vergeten!) en wat wasjes gedraaid. Verder vooral in de middag erg lekker in het zonnetje buiten gezetenm met sudoku’s en krant.

Ook het avondprogramma was weer prima. P. had heerlijk gekookt, en ook onthouden dat er vanavond op Film 1 een documentaire was over Pixar, met aansluitend de film Wall-E. Wat geweldig! Alle twee de uitzendingen. Ongelooflijk wat je kunt bereiken met de juiste groep enthousiaste en gemotiveerde mensen!

Alles bij elkaar was het dus toch wel een volle dag. En dus is vandaag dat bureau geen spatje verder gekomen… Morgen! Denkt Sonnetje nu…

Geen reacties to “Vanallesennogwat”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: