Sonnetje's wereld
belevenissen en gedachtenspinsels

Schoonmaakdag

Gisteravond heeft Sonnetje nog snel haar huis wat opgeruimd, want vandaag was het weer schoonmaakdag! Sonnetje doet dat tegenwoordig niet meer zelf, maar heeft dat uitbesteed aan een dame die dat echt stukken beter doet. Zowel Sonnetje als schoonmaakdame vinden het niet fijn tegelijkertijd in huis te zijn; Sonnetje voelt zich dan schuldig omdat ze ’t werk zelf niet doet, Schoonmaakdame voelt zich op de vingers gekeken. En dus zorgt Sonnetje altijd braaf dat ze niet thuis is.

Lunchtijd is met veel plezier doorgebracht aan de eettafel van vriendinnetje I, die vlakbij woont. Na een lange lunch en veel gekletst heeft Sonnetje zich een paar uur later verplaatst naar de volgende eettafel, en wel die van vriendinnetje P. Aldaar heeft ze een tijdschriftje gelezen, ondertussen wat gekletst met vriendinnetje P. die braaf haar werk thuis zat te doen, en is er een flinke beker warme chocolademelk naar binnen verdwenen. Passend bij wederom een koude dag! En eenmaal weer thuis bleek het huis inderdaad weer schoon & fris! 

Op dit tijdstip zou Sonnetje eigenlijk op weg moeten zijn naar de tennisbaan. Maar dat zit er even niet in. Moe, futloos, koud & naar buiten, etc. Met nu nog het voornemen om straks dan maar lekker binnen op de racefiets te gaan gaat Sonnetje fijn een potje thee zetten. Fijne avond!

Geen reacties to “Schoonmaakdag”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: