Sonnetje's wereld
belevenissen en gedachtenspinsels

Geprofiteerd van de zon!

Sonnetje heeft de afgelopen dagen dankbaar geprofiteerd van het mooie zonnige en droge weer! Behalve in de tuin is ze ook ein-de-lijk met het eerste deel van haar bureaublad bezig geweest. Inmiddels zitten er aan één kant twee lagen grondverf en een laagje hoogglans op. Voor de onderkant van het bureau ruim voldoende! Ook de poten zijn geverfd, dus nu kan het monteren beginnen. Dat staat voor vanmiddag, na de naaldensessie, op het program. Hopelijk heeft vriendinnetje P. dan nog even tijd & zin om samen het blad te keren (loeizwaar!), waarna Sonnetje met de bovenkant en zijkanten kan beginnen. Zal dan eindelijk aan het eind van deze week deel 1 klaar zijn??? JOEPIE! Dan is er dus een vast plek voor de naaimachine… wow! En als het andere deel straks ook klaar is, is er ook een plek voor studie & administratie. Het wordt nog wel es wat in Huize Sonnetje…

PS: Sonnetje hoort net dat vriendinnetje T. uit H. vrijdag koffie komt leuten, gezellig!!

Eén reactie to “Geprofiteerd van de zon!”

  1. Zozo, dat klinkt als aanpakkenhuppekee! Goed zeg, dat zal lekker zijn als ie klaar is. In ieder geval de eerste helft. Alles sal reg kom.
    En thee met T., doe haar de groeten!


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: