Sonnetje's wereld
belevenissen en gedachtenspinsels

Echte toppers!

Sonnetje heeft al een paar dagen zo’n vreselijk zwaar gevoel in het lijf. Nog steeds aan het bijkomen van een weekend Schylge, waarschijnlijk. Maar gelukkig zijn er diverse vriendinnetjes die blijven bellen, sms-en en mailen, en staan er dan toch weer leuke dingen op het programma.

Sonnetje begon gisteren haar dag met een rondje bouwmarkt, ikea en AH. Toen smste T, dat ze al klaar was met haar verplichte bezigheden en dat ze afleiding nodig had. Samen theeleuten? Nee! Samen tuincentrum! Beide dames hebben veel fleurigs mee naar huis genomen, en Sonnetje heeft haar volledige oogst gistermiddag nog in potten en manden gezet. Haar tuintje/plaatsje lacht haar weer vrolijk toe!

’s Avonds stond het concert van Simply Red op het programma, met vriendinnetje M. Gaan we wel, gaan we niet, gaan we wel, gaan we niet…. Gelukkig heeft vriendinnetje M. op een gegeven moment de knoop doorgehakt, en besloten toch door te rijden naar Haarlem. Ovenschotel naar binnen geschoven, sokken & laarzen aan, en na enig gezucht en gesteun toch richting de auto! De route gevonden (TomTom thuis, en Sonnetje twijfelt uiteindelijk altijd daar…) en de dichtstbijzijnde parkeergarage ook. Tegen negen uur waren de dames bij de Heineken Music Hall. Dat bleek een mooie timing, want nog geen vijf minuten later begon de band. WOW! Wat was het fantastisch zeg! Bijna ons volledige jeugdsentiment kwam voorbij, en zoooooooooo mooi! Het decor was prachtig, de kwaliteit (en het volume!) van de muziek en zang was fabelachtig, kortom: als je er niet bent geweest, kijk of je voor juli nog een kaartje kunt bemachtigen, want Simply Red stopt dit jaar echt…

Geen reacties to “Echte toppers!”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: