Sonnetje's wereld
belevenissen en gedachtenspinsels

The day after?

Bijkomen van het weekend Schylge kost Sonnetje toch veel langer dan ze had gehoopt. Vanmorgen heeft ze wel braaf (ja, dat plichtsbesef) zo’n 20 minuten op haar racefiets zitten zwoegen en zweten, maar dat was het dan ook wel met de inspanning. De boodschapjes zijn nog steeds niet gedaan, wel zitten er wat bloemenzaadjes in potten. Het restant moet wachten, want de potgrond is op. Verder is het een redelijk lamlendige dag.

Maar… morgen komt Vriendinnetje M! Want de dames gaan afscheid nemen van hun jeugdsentiment: Simply Red. Dit feestelijke/droevige* gebeuren vindt plaats in de HMH, dus lekker dichtbij huis voor Sonnetje. Hopelijk heeft ze morgen meer energie, want het is natuurlijk wel de bedoeling dat er flink meegezongen wordt. Oh… dat wordt toch wat moeilijk, Sonnetje heeft sinds een paar dagen namelijk last van haar keel. Via sms besmet door Vriendinnetje P, of via de mail door G? Geen idee! Maar vervelend is het wel.

 

* doorhalen wat niet van toepassing is

Eén reactie to “The day after?”

  1. Ach joh, ga je toch gewoon playbacken?
    Scheelt energie en niemand hoort ‘t.


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: