Sonnetje's wereld
belevenissen en gedachtenspinsels

Na zonneschijn komt regen?*

Gisteren had Sonnetje een erg zonnige dag. Om half twee ’s middags een lunchdate in Amsterdam, met I. Na zeer kort overleg was besloten om te gaan lunchen bij het Muziektheater aan het IJ. Heerlijke locatie! Zicht op de boten en bootjes, zonnetje erbij, lekker broodje en goed gezelschap. Prima! Na een paar uurtjes hebben Sonnetje en I de OBA bezichtigd, die echt prachtig is geworden! Mooi, licht, luchtig en geweldig ingedeeld! En een lift die gewoon roept “U bevindt zich u op de etage met romans”. Wow! Da’s nog es duidelijke communicatie!

Na het rondje OBA volgde nog wat slenterwerk, en een bezoekje aan het terras van Zeezicht. Aan de Singel. Zee??? Euh… tja. Ook daar was het overigens nog prima te doen, ondanks dat de zon al snel verdween. Heerlijk dagje gehad!

Vandaag is een nieuwe dag. Een iets minder goede dag helaas. Sonnetje is vanmorgen naar de naaldenmevrouw geweest, wat weer bijzonder aangenaam was. Maar eigenlijk is dat ook het enige dat Sonnetje vandaag heeft gedaan. En veel meer zit er ook niet in. ’t Lijf voelt zwaar, en het hoofd leeg. 

Wel blij werd Sonnetje van het feit dat de postbode vanmiddag voor de deur stond met haar nieuwe cursusje! Patroontekenen. We zijn benieuwd… De boeken zijn al wel uit de doos, maar de rest moet morgen maar. 

* Voor deze uitdrukking: dank aan vriendinnetje M!

2 Reacties to “Na zonneschijn komt regen?*”

  1. “De boeken zijn al wel uit de doos”
    Nou, dat is alvast een begin! 😆
    En nog ’n voordeel: je kan met zulk weer beginnen met kleine blote dingen, pardon patronen, te tekenen!

  2. PS Ik wil wel zo’n OBH!


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: