Sonnetje's wereld
belevenissen en gedachtenspinsels

Geen file op het strand!

Sonnetje ging vanmiddag strandwandelen met een bevriende collega. Haarlem was zonovergoten, zoals grote delen van Nederland. “Normaal gesproken” loop je dan ook op dit soort dagen (Pasen, Kerst en al die andere zgn. feestdagen) hier bij Zandvoort en Bloemendaal in de file. Op het strand dus. Maar vandaag…. wat een leegte! Jammer alleen dat je ’t niet eens echt kon zien en ervan kon genieten… Al toen Sonnetje & collega de boulevard naderden, kregen we argwaan. Geen lange rijen auto’s, meer dan voldoende parkeerplekken. En… vanaf die parkeerplekken zag je het strand niet eens, laat staan de zee! Stoere hollanders als Sonnetje & collega gaan natuurlijk toch het strand op en gaan toch wandelen. Maar het was koud, brrrrrrrrrr! Na een wandeling van slechts een half uurtje, in de stevige mist, werd het tijd voor een warme kop thee, om weer een beetje bij te komen. Sonnetje was erg blij dat ze, ondanks dat het thuis nog belachelijk leek, toch een windjack mee had genomen, anders was ze ongetwijfeld helemaal klappertandend thuis gekomen. Maar eigenlijk, ondanks dat de zon zich had verstopt, was het best even lekker.

Maar nu is het bakje energie leeg. Inclusief de bodem, en de hoekjes van het bakje. En da’s erg jammer, want eigenlijk moet Sonnetje nog naar de verjaardag van vriend H. straks. Gelukkig weet Sonnetje dat vriend H. er wel begrip voor heeft als ze niet komt, maar toch vindt ze dat moeilijk omdat H. altijd zo aardig is en voor iedereen klaar staat. Helaas vreest Sonnetje dat het desondanks een avond op de bank wordt… Morgen nog maar even bellen dan.

Geen reacties to “Geen file op het strand!”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: