Sonnetje's wereld
belevenissen en gedachtenspinsels

Gespot: de paashaas!

Vanmorgen stond Sonnetje op tijd op. Na wat aangerommeld te hebben, ontbijtje genuttigd, koffie gedronken, krant gelezen (eh… gescand) en een indoor fietszwoegtocht en onderwijl een muziek-DVD kijken was het alweer tijd voor de lunch. En daarna… een wandeling! 

Sonnetje heeft weer een fijne route gewandeld, van zo’n twee uur lang. En een deel van de wandeling ging over de wegen door het bos. Op een open veldje hoorde Sonnetje een hoop lawaai. En daar zag ze ze: TWEE PAASHAZEN! En een bende kinderen die druk waren met eieren zoeken. Helaas had Sonnetje geen camera mee, en dus geen begeleidende foto van de hazen bij dit stukje. Maar ze waren er echt! 

😀

Geen reacties to “Gespot: de paashaas!”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: