Sonnetje's wereld
belevenissen en gedachtenspinsels

Druk!

Sonnetje heeft het druk! Vooral met haar sociale contacten. Erg leuk! Gisteren heeft ze bevriende collega A. een hele tijd aan de telefoon gehad. Gelukkig ging dat niet alleen maar over werk, maar ook (en eigenlijk vooral) over de door beide dames redelijk recent aangekochte racefietsen en de diverse accessoires. 

De racefiets is gisteren zelfs nog gebruikt door Sonnetje. Vanwege het ouderwets hollandse #%@$weer kon ze het niet opbrengen om buiten actief te gaan zijn. Niet eens een wandeling… en dus maar op de fiets! Nu klinkt dat actiever dan het is hoor, want Sonnetjes conditie is helaas echt bagger. Opbouwen duurt best lang…

Vandaag begon de sociale activiteitendag met een langdurig telefoongesprek met T. Was leuk! Beide dames hadden meer dan voldoende gespreksstof, dus het ratelde vrolijk door. Met hier en daar een dipje, dat wel. Maar ja, ’t is soms even niet anders. 

Na lunchtijd kwam vriendinnetje (en ook oud-collega) M. theeleuten. M. zit helaas ook thuis, maar zit gelukkig wel in de opkrabbelende vase. En voor als ze dit leest: luister naar je hart! Je kan het! Je komt er echt! Sonnetje vond het fijn om M. weer even te zien en wat bij te praten, ook al vloog het voorbij. Binnenkort maar es samen wandelen in het kader van beider hersteltraject (en gezellig kletsen).

Halverwege de middag bedacht Sonnetje ineens dat ze wel boodschappen had gedaan ’s morgens, maar eh… dat ze toch een belangrijk ingrediënt voor de courgetteschotel voor ’s avonds was vergeten… Ja, de courgette! Zucht… geeft wel aan hoe geweldig het geheugen werkt momenteel. Neef C. belde echter, en dat zorgde weer voor een goeie afleiding. Fijn gekletst, totdat Sonnetje zich echt moest gaan haasten om vriendinnetje E. op tijd van het station te halen. En om nog courgette te kopen… Gelukkig is dat allemaal nog gelukt, gewoon ff wat fanatieker op die pedalen staan!

Eten en kletsen met E. was fijn! Komt er te weinig van, dus als het dan toch es lukt geniet Sonnetje extra. E. had ook nog fijne chicklit mee, wat Sonnetje hopelijk nu wel kan lezen (‘moeilijke’ boeken lukt nog niet). 

En nu… is het bedtijd. Sonnetje is moe. Morgen weer een dag!

Geen reacties to “Druk!”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: